Choď na obsah Choď na menu
 

Jarna časť II. triedy MO Senica

21. 4. 2013

Už sa nám v nedeľu 14.4. 2013 začala odvetná jarná časť II. Triedy MO Senica. Po odlžených kolách sa konečne do bojov zapojilo aj naše mužstvo mužov.

14.4. 2013

Letničie - Prietrž  3:0

20.4. 2013

Prietrž - Čáry 2:1 ( 1:0)

Góly Prietrže: Vladimír Bóžik 2

Zostava Prietrže: M. Píst - M. Kukliš, M.Chropovský(K), V. Bôžik,  Chodúr - P. Jonáš, M.Horňák, Palo Wang, P. Polakovič - A. Petráš, L. Tulák

Vo veľmi zaujímavom stretnutí posledného mužstva tabuľky s tretím sa zrodil prekvapujúci výsledok. Bojovný zápas bol napínavý a vyhrotený až do samého konca. V prvom polčase sa domáci dostali do vedenia, keď V. Bôžik z priameho kopu z cca 40m dal gól. V druhom polčase domácim postupne ubúdali sili a hostia mali viac z hry. Veľmi dobre chytal domáci brankár Miroslav Píst, ktorý dostal až veľmi neštatný gól po skrumáži a poodrážaní sa lopty od viacerých hráčov. Prietržania dohrávali zápas s 10 hráčmi, pretože M. Horňák dostal za dve žlté červenú kartu. Potom sa hostia ešte viac začali tlačiť k bráne domácich, avšak z gólu sa radoval ich súper. Pri samostatnom úniku P. Polakoviča ho hostia na rohu šestnástky faulovali. Priamy kop centroval Palo Wang a loptu posadil na hlavu stopéra Vladimíra Bôžika, ktorý dal svoj druhý a víťazný gól. Pred koncom zápasu sa ešte po agresiach hráčov odohrala skrumáš medzi hráčmi, ktorú museli riešiť rozhodcovia. Potom už Prietržania hostí do ničoho nepustili a pripísali si tak prvú jarnú výhru. :))